Lesmethode Droning Toepassingen voor Media Management opleidingen

Met drones kun je een evenement maken, een voorstelling. Maar je kunt ook verslaglegging doen van een evenement. Bij Media Management is vraag naar studenten met kennis van drones.

Volledig Online

Onze methode is volledig online te volgen. De lesmethode bestaat uit verschillende modules welke met een kennistoets of een inleveropdrachten moeten worden afgerond. De toetsen zijn voorwaardelijk voor de examenopdrachten.

Klassikaal of Zelfstudie

De lesmethode kan op verschillende wijzes worden ingezet. Hebben de studenten begeleiding van de docent nodig? Dan kunt u de lesmethode klassikaal inzetten. Maar, de lesmethode kan ook gemakkelijk als zelfstudie worden ingezet.

Compleet

Onze lesmethode wordt compleet aangeboden, met lesplanning, PowerPoints, downloadbare begrippenlijsten en antwoordenboeken (PDF). Studenten kunnen inleveropdrachten uploaden in de ELO.

Nieuwe Wetgeving

Per 1 januari 2021 is de nieuwe wetgeving op het gebied van drones ingegaan. Alle nieuwe regels en richtlijnen zijn verwerkt in onze lesmethode. Bekijk de onderwerpen in het hoofdstuk ‘De Wet en de Piloot eens’, onderaan deze pagina.

Onze lesmethode is geschikt voor mbo-studenten die het keuzedeel K0797 volgen “Droning Toepassingen”

Bij grote evenementen worden steeds vaker drones ingezet. Denk maar SAIL! Amsterdam of grote festivals als Lowlands en Zwarte cross.

Onze drones lesmethode voor opleidingen Media Management bevat enkele casussen die aansluiten bij de opleiding Medewerker Media Management.

droning toepassingen lesmethode Media Management

Hoe werkt deze lesmethode?

U hebt gelezen dat de lesmethode Droning Toepassingen voor diverse vormen van onderwijs geschikt is: BOL, BBL, zelfstudie, klassikaal. 

De opbouw is telkens hetzelfde. De uitvoering kan verschillen. BBL kent vaak een vorm van zelfstudie, waarbij de student zelfstandig zich de lesstof eigen mag maken. Hierbij kan de docent fungeren als een vraagbaak.

Geeft u liever klassikaal les? Dan is dat met onze lesmethode ook mogelijk. U hebt via het docentenportaal toegang tot een serie PowerPoints en een planning. In de planning ziet u een wekelijkse verdeling van de lesstof, inclusief huiswerk. De planning is vanzelfsprekend naar eigen inzicht en behoefte aan te passen.

De examenopdrachten worden in een werkdocument gemaakt, welke wij in de lesmethode als download beschikbaar stellen. In dit document vindt de student al een layout, hoofdstukindeling, automatisch inhoudsopgave en checklists. De checklists zijn ook een hulpmiddel voor de docent. Als de student een examenopdracht heeft afgerond, geeft hij of zij in de checklist aan op welke pagina het critierum behandeld wordt. Zo kan de student niet vergeten een onderdeel te behandelen en de docent kan het onderdeel niet missen bij de beoordeling.

Iedere module wordt met een voortgangstoets afgesloten. Pas als alle 4 moduletoetsen met een voldoende zijn gemaakt wordt ‘toets’ 5 vrijgeschakeld. Hierin moet het werkdocument worden ingeleverd. 

cropped Keuzedeel drones logo

FAQ

De prijs van een licentie voor ‘keuzedeel droning toepassingen’ is €39,95 inclusief BTW.

Vanaf de dag dat je de licentie activeert is de licentie op de lesmethode 12 maanden geldig.

Een activeren van een licentie kan door middel van een iDeal-betaling op onze website óf door een voucher met licentiecode te verzilveren in onze webshop. De vouchers worden naar jou opgestuurd als je die bij je boekenpakket hebt gekocht. Bijvoorbeeld via MBO Webshop of Studers.

Lukt het activeren van jouw licentie niet? Vraag dan je docent om hulp.

Leuk om te horen! 

We hebben verschillende mogelijkheden om uw studenten onze lesmethode te laten gebruiken:

  1. De studenten kopen een licentie op onze website,
  2. De studenten betalen via de boekenlijst en ontvangen een voucher met een activatiecode voor de licentie.
  3. De school vraagt de licenties bij ons aan en ontvangt de factuur.

Graag ontvangen we een berichtje als uw opleiding de lesmethode wil gebruiken.

Stuur alstublieft uw bericht naar e-mailadres info@keuzedeeldrones.nl 

Het ISBN van de lesmethode “Droning Toepassingen” is 9789083165509.

Nee, dat gaat helaas niet. Voor het Europese Dronebewijs moet je meer kennen en kunnen dan er in onze lesmethode wordt aangeleerd. Ook zijn wij niet een aangewezen instantie om mensen op te leiden tot een EU Dronebewijs. 

Jazeker! Je zou ons kunnen kennen van de volgende lesmethodes:

Onze Missie:

De student voorbereiden op beroepen van de toekomst, waarbij we voorop lopen op het werkveld.

Klik op ‘Uitklappen’ om alle paragrafen van de lesmethode te zien.

studenten oefenen met een drone voor het keuzedeel

Tip: ga met de studenten het vliegen met een drone oefenen. Dat geeft het keuzedeel net even een beetje extra. 

Contactgegevens

Postadres

Exalo Media
Osingastate 13
8926 LK Leeuwarden

Telefoon: +31638278500
E-mail: info@keuzedeeldrones.nl (voorkeur)

KvK Leeuwarden: 62256661
BTW: NL001466265B53

error: Let op: Content is beveiligd!!